Јавност су о смртном случају објавили њени пријатељи и колеге инфлуенсери, који су открили да се сумња на самоубиство.

Кикин профил на друштвеним мрежама преузела је њена пријатељица и колегиница.

Она се после иницијалне информације о трагичном крају младе Кристине, још једном огласила на Инстаграм сторију покојнице и то поруком на енглеском како би сви који прате могли да разумеју.

Фото: Инстаграм принтскрин/kikax3

 

Она је у објави поручила:

- Са великом тугом обавештавамо вас да је наша драга пријатељица и анђео преминула синоћ. Желимо да изјавимо саучешће њеној породици, пријатељима и фановима. Ово су тешки тренуци за све нас и све што можемо да урадимо је да сачувамо сећање на њу. Волимо те Кико и већ нам недостајеш више него што се речима може описати - наводи се у саопштењу, а онда и једна драматична порука, веома јасна и оправдана пошто је о проблему суицида и насиља на интернету неопходно јавно говорити:

- Ако имате суицидалне помисли или патите од депресије, молимо вас причајте са неким - нисте сами!

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на vanja@centarsrce.org, као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".