Младић из Бање Ковиљаче, који је данас покушао да се спали у центру Лознице, наводно је већ раније покушавао да изврши самоубиство.

Према речима једног Лозничанина, он је некада био добар момак и служио је војску у 63. падобранској бригади, али је упао у лоше друштво и имао проблема са наркотицима. Овај Лозничанин је такође навео да је младић већ пре покушавао да се убије, скакајући на главу, због чега му је чело пластично. Иначе, момак који је покушао да се убије је тату мајстор.

- Био је добар момак, служио је војску у 63. падобранској али је, ко би га знао, упао у неко лоше друштво. Колико сам чуо и раније је покушавао да се убије. Скакао је на главу, чело му је пластично. Иначе је тату мајстор - каже један Лозничанин.

Инцидент се догодио када је младић био у парку поред речице Штире, код авиона где се играју деца. У једном тренутку је посуо литар бензина на себе и држао бакљу, најављујући да ће се запалити. Људи који су то видели одмах су позвали Дежурну службу лозничке полиције, која је брзо реаговала и успела да га одговори од самоубилачког чина.

БОНУС ВИДЕО: