Mladić iz Banje Koviljače, koji je danas pokušao da se spali u centru Loznice, navodno je već ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

Prema rečima jednog Lozničanina, on je nekada bio dobar momak i služio je vojsku u 63. padobranskoj brigadi, ali je upao u loše društvo i imao problema sa narkoticima. Ovaj Lozničanin je takođe naveo da je mladić već pre pokušavao da se ubije, skakajući na glavu, zbog čega mu je čelo plastično. Inače, momak koji je pokušao da se ubije je tatu majstor.

- Bio je dobar momak, služio je vojsku u 63. padobranskoj ali je, ko bi ga znao, upao u neko loše društvo. Koliko sam čuo i ranije je pokušavao da se ubije. Skakao je na glavu, čelo mu je plastično. Inače je tatu majstor - kaže jedan Lozničanin.

Incident se dogodio kada je mladić bio u parku pored rečice Štire, kod aviona gde se igraju deca. U jednom trenutku je posuo litar benzina na sebe i držao baklju, najavljujući da će se zapaliti. LJudi koji su to videli odmah su pozvali Dežurnu službu lozničke policije, koja je brzo reagovala i uspela da ga odgovori od samoubilačkog čina.

BONUS VIDEO: