Здравко Чолић, о свом приватном животу избегава да прича, а луксуз у којем ужива захваљујући свом раду, готово никад не истиче.

Чола никада није био расипник, а сада се на Инстаграму појавила фотографија на којој се види сат који певач носи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Овај сат са челичним кућиштем и функцијом хронографа кошта "само" 2.000 евра, али с обзиром на то колико пара има, сигурно је да му не би био проблем да да и више новца.

Продаја виле на Кошутњаку

Иначе, Чолић је продао породичну кућу на Кошутњаку, и то за више од милион евра. Купац је врло брзо пронађен, тренутно није познато где му се налази нови дом, а само најближи круг људи знао је да се певач са породицом сели. Један од највећих уметника приватност држи у тајности и само најближи круг људи је упућен у то да се са супругом Александром и наследницама Уном и Ларом преселио.

Чола је најпре живео на Дедињу, где је продао кућу, након чега је купио вилу у мирном делу престонице, у близини Бановог брда. Он мења животни простор због тога што су поштоваоци његовог лика и дела често долазили на врата и желели да се упознају с њим и фотографишу, а то је трајало годинама. Његова вила, коју је брзо и лако продао, окружена је зеленилом, а испред ње је велико двориште са две капије и под високим мерама безбедности, што он никад није истицао у јавности. Сигурно један од најлепших делова куће је двориште, у ком је базен. Породица доста времена проводи окружена природом, а ћерка Уна је често фотографије из породичног дома објављивала на друштвеним мрежама.

- Чола јесте велика звезда, али живи живот као сваки други грађанин. Миран, тих, породичан и једноставан. Још за време короне је размишљао да прода кућу и то је недавно и реализовао. Желео је да промени средину и, чим је рекао пријатељима да има намеру да се сели, купца је брзо нашао. Додуше, претходних година је у више наврата имао понуде за кућу, али то је учинио тек кад је он сматрао да је прави тренутак. Чола води рачуна о свему. Иако га познајем, овога пута нисам упућен у то где се са Чукарице преселио. Сада иде лепо време, боравиће или у Босни и Херцеговини, или негде на приморју - каже наш саговорник и додаје: - О његовом кретању током летње сезоне зна само породица. Сигурно је да ће имати неколико наступа на Црногорском приморју, па ће свакако спојити лепо и корисно и одморити се. Свакако, ако у новом дому има нешто да се сређује или реновира, то ће бити готово до јесени, кад се Здравкова породица буде вратила у Београд - прича саговорник, близак породици Чолић, а преноси "Курир".

БОНУС ВИДЕО: