- Вечерас ћу рећи све од срца. За ово дешавање сам сазнао међу првима, јер су њени пријатељи мене звали и рекли ми да ће ме јавно подржати истином о целом догађају, али ја сам одбио јер не желим ја да будем жртва. Криво ми је због тога што се десило. Криво ми је што нисам објавио да смо се помирили и да смо постали пријатељи. Криво ми је јер људи не знају разлог, а упиру прстом, не дају мртвима мир и поштовање да би скупили неколико лајкова, прегледа, шерова и моралних поена, да би испунили своју жељу за осветом, и то све на најружнији могући начин - написао је он.

- Ја нећу бити тај који ће објавити разлог и начин њеног дела, који су ми саопштени синоћ, да бих пробао да "оперем" своје име, из поштовања према њој. Ако то буде разлог због ког ће неко да ме мрзи, то ми је скроз ок - додао је јутјубер.

- Нисам обрисао објаве о њој да не буде да бежим од свега овога, већ сам хтео да дам свима могућност да сликају, и да покажу своје право лице док скупљају пажњу на овако трагичном дешавању. Све објаве о њој ће бити уклоњене вечерас јер не желим да будем особа која ће кварити успомене на њу. Моје саучешће њеним најближима, и да се у миру опросте од свог детета, је оно што најискреније желим - закључио је Богдан Илић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".