Поп звезда се на овом догађају појавила као права дива у најелегантнијем издању до сад - белој дугој хаљини и огртачу и с фризуром у стилу Мерилин Монро, а уз холивудску шминку и пластинасту перику, нагласила је и младеж на лицу који понекад прикрива.

Искрена као и увек, певачица је признала да се након инцидента у породичној вили на Дедињу, тренутно налази у фази споразумног развода од супруга Душка Тошића, а на самом почетку је истакла да за себе не мисли да је лепа жена:

- Осећам се гламурозно иако је 40 степени напољу. Велика ми је част што сам позвана да будем председница жирија за Мис Србије. Једна озбиљна титула, која бира даму која ће представљати Србију на светском избору на најбољи могући начин. Србија је позната по најлепшим женама - истакла је ЈК.

Кад си се појавила овде на Тргу Републике, сви су рекли само једно: "И ево је, после свега..."

- За мене то увек прокоментаришу. Свака три дана и "ево је, после свега..." Чекамо то на два дана, па на дан, па онда и да се не појавим једног дана. То би можда било најбоље.

Фото: АТА имагес/Ф.С.

 
У каквим си односима сада с Душком с обзиром на инцидент који се између вас десио недавно?

- Ситуација је таква да смо тренутно у фази споразумног развода.

Постоји ли могућност да се вратиш у жири "Звезда Гранда" и да ли би то волела?

- Сада је то формат који је изгубио на сјају. Бираћу речи, ово је дипломатски одговор који је и мене изненадио. Сада не. Ја сам дуги низ година то одрадила баш онако како треба, а сад кад се та чаролија изгубила било би ми јако тешко да вратим ту гледаност. Свакако, много сам волела то такмичење.

За који новац би села у жири поред Цеце Ражнатовић?

- Тај формат је у рукама људи који нису пријатељски настројени према мени, тако да није све у новцу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 
Шта мислиш о дуету Цеце и Војажа?

- Мислим да је тај дует нешто најгоре што се икад снимило у нашој земљи. Не знам да ли си очекивао овакав одговор. Ја нисам жена која калкулише, кажем оно што мислим.

И то лицемерје колега који говоре за нешто да је фантастично, а није... Никад нисам била таква. Зато на крају имаш оно: "И ево је, после свега..." Али, шта ћу...

фото: Принтскрин/Јутјуб K1 Televizija/АТА имагес/М.С

 
Ћерка Ника је опет главна звезда на друштвеним мрежама.

- Да. Прво сам испратила Нику на матуру, а потом у Немачку да прати нашу репрезентацију. Ја сам поносна мајка због њене матуре, била је права принцеза. Фудбал је интересује, то је вероватно генетика на оца. То ми није баш најјасније зашто то баш толико воли. Више не тренира фудбал, сад тренира одбојку. Воли све спортове, а посебно фудбал. Надам се да ће јој се неки фудбалер свидети.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: