Славна лепотица Хајди Клум прославила је недавно је прославила 51. рођендан, а судећи по њеним најновијим фотографијама никада није изгледала боље.

Она је новим фотографијама на Инстаграму запалила мреже, а на себи је имала само доњи веш и широк осмех. Ипак, међу ласкавим коментарима на рачун њене савршене линије провукли су се и они који критикују њено понашање.

Наиме, Хајди Клум похвалила се својом беспрекорном, врло витком фигуром, позирајући у комплету доњег веша од прозирне беле чипке. Заводљиво је позирала на троседу, а акценат је и на бујном деколтеу.

 

 

Уз објаву је кратко поручила "Добро јутро, љубави моја", али је онемогућила коментаре испод фоотграфије. Ипак, овај пост брзо је постао виралан на другим мрежама, где су јој многи упутили коментаре.

Фото: Инстаграм/heidiklum

 

 

Јавност подељена

"Мени ово није секси, делује као очајница", "Очајничка потреба за пажњом", "Где је граница вулгарног понашања", били су само неки од коментара критике упућени на њен рачун.

Ипак, већина људи била је одушевљена њеним издањем и нахвалили су јој савршену линију и стас којим плени у шестој деценији.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: