Тужилац је донео решење којим је укинуто задржавање за све четири жене и оне ће се даље у току поступка бранити са слободе. Како Новости сазнају, оне су негирале кривично дело за које су осумњичене. Истовремено, тужилац је донео наредбу о спровођењу истраге у односу на сва лица.

Током претреса куће Марка Миљковића полиција је пронашла и блиндирани аутомобил и он је сада заплењен. Аутомобил ће, према незваничним информацијама, бити одвезен на вештачење.

Пронађени су докази да је спорна имовина чија вредност у овом тренутку износи више милиона евра.

Тужилаштво за организовани криминал предложило је да им се одреди полицијско задржавање до 48 сати.

Фото: З. Јовановић, Принтскрин Пинк, Фејсбук

 

По налогу Тужилаштва за организовани криминал, у сарадњи са СБПОК, ухапшене су супруга и ташта Вељка Беливука, званог Веља Невоља, жена Марка Миљковића и ванбрачна супруга Филипа Ивановског због прања новца за њихову криминалну групу.

Слободе су лишене Бојана Беливук, Тања Миљковић, Снежана Ђ. и М. М. због постојања основане сумње да су извршиле кривично дело прање новца у продуженом трајању, речено је у Тужилаштву за организовани криминал.

Сумња се да су оне на своје име куповале непокретности и вредније покретне ствари од новца који, како се се сумња, потиче из делатности организоване криминалне групе коју су организовали Вељко Беливук и Марко Миљковић.

(Новости онлајн)