Tužilac je doneo rešenje kojim je ukinuto zadržavanje za sve četiri žene i one će se dalje u toku postupka braniti sa slobode. Kako Novosti saznaju, one su negirale krivično delo za koje su osumnjičene. Istovremeno, tužilac je doneo naredbu o sprovođenju istrage u odnosu na sva lica.

Tokom pretresa kuće Marka Miljkovića policija je pronašla i blindirani automobil i on je sada zaplenjen. Automobil će, prema nezvaničnim informacijama, biti odvezen na veštačenje.

Pronađeni su dokazi da je sporna imovina čija vrednost u ovom trenutku iznosi više miliona evra.

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je da im se odredi policijsko zadržavanje do 48 sati.

Foto: Z. Jovanović, Printskrin Pink, Fejsbuk

 

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

(Novosti onlajn)