Објективи камера су пре почетка меча били уперени у трибине.

Видели смо да Анастасија Ражнатовић за репрезентацију и супруга Немању Гудеља навија уз мајку Цецу и свекрву Оливеру, чули шта трешти из свлачионице Србије, али и "израчунали" колико је новца има лепа манекенка Софија Милошевић потрошила на скупоцени накит који је носила на себи уз дрес репрезентације.

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo

 

Оно што је такође битно јесте то што је Софија на трибинама уз породицу Луке Јовића и да је ту и Јовићева старија сестра Милијана.

Лука Јовић је неколико пута до сада рекао да је поред Софије она његова највећа подршка и поносна је на сваки његов успех, али и да је он био најсрећнији када је Милијана победила тешку болест. Ова заносна бринета тренутно живи у Београду, али када год јој то време и обавезе дозволе отпутује код брата и његове мечеве неретко испрати са трибина.

Фото: Профимедиа

 

Била је у Катару са својом јачом половином, али њени пратиоци, осим ласкавих коментара на рачун фигуре у бикинију, остављају и оне који се тичу њених братанаца - Милијана неретко објављује слике синова свог брата, а пратиоци јој честитају на односима које чува и са Лукиним сином из првог брака и пишу "нико нема овако згодну тетку":

Фото: Профимеида

 

Лука је пре неколико година открио да се његова старија сестра борила са леукемијом, коју је победила, а то је био најтежи тренутак у животима целе породице Јовић. "Не говорим много о овоме, али када сам имао 9 или 10 година, старија сеста је била озбиљно болесна, то је био моменат који је обележио наше животе. Доктори су открили да има леукемију, била је јако дуго у болници. Мама је престала да се бави вођењем маркета како би бринула о њој. Током целе године, породица је била раздвојена, живео сам са татом и дедом, ишао у Звезду, док је мама била уз сестру", испричао је Лука једном приликом и додао:

- Било је то тешко време, али оно чега се највише сећам је осећај одласка кући у Батар после утакмица са Звездом. Једног дана, док ме је тата возио кући са тренинга, стао је и покупио ујака и рођака. Нисам знао шта се дешава, али онда сам схватио да имамо велико славље. Отишли смо кући и сестра је имала папирну капу која је личила на рођенданску. Рекли су јој да је излечена и тај нестваран осећај се тешко може описати, кад знаш да је све у реду, јер смо сви били престрављени јако дуго - отворио је душу тада Лука.

Мондо