Ево како хороскопски знаци гледају на преваре и да ли их практикују често, понекад или никада.

Ован

Више воле флертове који доказују да су у форми али и да су још пожељни. Ако превари партнера, Овна гризе савест па стога то не раде често.

Бик

Не размишља о превари јер се мало људи на свету рађа који могу тек тако да освоје и шармирају Бика.

Они који то желе морају много да се помуче, али низ комплимената, телесних додира и заједничких тренутака сломиће и њих.

Фото: Shutterstock

 

 

Близанци

Овај знак убедљиво највише воли преваре. Нити имају неки ригорозни став о њима, нити се гнушају таквих прича, напротив. Живот је један, ко ће бити стално веран.

Рак

Ракови ће се најтеже одлучити за превару јер највише воле сигурност и поверење. Ако преваре, то је зато што су месецима, па и годинама били запостављани од партнера.

Лав

Преваре ће прихватити тек ако из ње уоче неку корист. Како бирају партнере који ће да им се диве, швалер/ка мора бити неко ко ће да им се клања кад их види.

Фото: Shutterstock

 

 

Девица

Тешко улазе у преваре а ако им се и омакну то је најчешће колега са факултета, посла или неко из комшилука.

Вага

Воли флертове и преваре али не увек и са сваким. Уколико има упорних који ће Вагу дуго, дуго, дуго освајати и шармирати је, може. У супротном, нема потребе за тим.

Шкорпија

Особе рођене у овом знаку попут Ракова улазе у преваре једино ако се осећају запостављено. То је ретко јер обично бирају партнере који их увек задовољавају свим и свачим.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Знак који много пажње посвећује слободи тела и духа па с тим у вези и превару тако доживљава. Све је за људе, један је живот. Флерт ипак прихватају радије од преваре.

Јарац

Овај знак не размишља о превари…на јави. Међутим у сну већег швалера нема од Јарца. Они најчешће имају „мокре снове“ и све што не желе у реалности, преточе у машти.

Водолија

Необавезна авантура може да прође али само ако је та особа једнако занимљива и необична као Водолија. Често им је довољан и један сигнал, ако се пре тога осећају запостављено.

Фото: Shutterstock

 

 

Рибе

Зависне од љубави, Рибе улазе у превари ако немају везу на коју су поносне. Преваре су Рибама бег од стварности која им је често страшна и опака. Склоне су авантурама за једну ноћ.

БОНУС ВИДЕО: