Селектор Стојковић је између осталог причао и о мукама због температуре које су репрезентативци имали на полувремену јучерашњег меча другог кола групе "Ц" против Словеније (1:1).

- Павловић је колабирао, враћали смо га у живот, није му ништа него је фолирао мало. Заиста је било тешко, када су се и Словенци враћали рекли су да ће се онесвестити од врућине. Значи да ни њима није било лако, истрчали смо 111 км/х, мало мање од њих, а знате који је разлог? Трчали су за лоптом - рекао је Пикси и послао поруку нацији пред дуела са Данском:

Фото: Профимедиа

 

 

- Нема предаје идемо од краја. Јесу бољи? Нису бољи. Не признајем и то не прихватам. Тако да је то то. Имали смо трениниг јутрос и играчи су одрадили свој део посла, а играчи који нису игрлаи били су на терену. Сутра је слободан дан па ће моћи да буду са породицом. Тренинг је планиран да буде у кампу Бајерна, али је процена да останемо овде и тренирамо у 11 сати па да на миру одемо у Минхен и спремамо се за одлучујући меч. Хвала на питањима и верујте. Морате да верујете, морате да нас подржите јер ми верујемо.

(Новости.рс)

БОНУС ВИДЕО: