Selektor Stojković je između ostalog pričao i o mukama zbog temperature koje su reprezentativci imali na poluvremenu jučerašnjeg meča drugog kola grupe "C" protiv Slovenije (1:1).

- Pavlović je kolabirao, vraćali smo ga u život, nije mu ništa nego je folirao malo. Zaista je bilo teško, kada su se i Slovenci vraćali rekli su da će se onesvestiti od vrućine. Znači da ni njima nije bilo lako, istrčali smo 111 km/h, malo manje od njih, a znate koji je razlog? Trčali su za loptom - rekao je Piksi i poslao poruku naciji pred duela sa Danskom:

Foto: Profimedia

 

 

- Nema predaje idemo od kraja. Jesu bolji? Nisu bolji. Ne priznajem i to ne prihvatam. Tako da je to to. Imali smo treninig jutros i igrači su odradili svoj deo posla, a igrači koji nisu igrlai bili su na terenu. Sutra je slobodan dan pa će moći da budu sa porodicom. Trening je planiran da bude u kampu Bajerna, ali je procena da ostanemo ovde i treniramo u 11 sati pa da na miru odemo u Minhen i spremamo se za odlučujući meč. Hvala na pitanjima i verujte. Morate da verujete, morate da nas podržite jer mi verujemo.

(Novosti.rs)

BONUS VIDEO: