Radiša Trajković Đani jedan je od poznatih ličnosti koji su otputovali u Nemačku kako bi bodrili našu fudbalsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Sa njim su na put otišli sin i prijatelji, a koliko emotivno doživljava sve šta se dešava na terenu pokazuju snimci na društvenim mrežama.

Pevač je poput mnogobrojnih navijača burno reagovao tokom utakmice sa Slovenijom, a kada je Luka Jović u poslednjoj sekundi meča izjednačio rezultat i tako dao šansu našoj reprezentaciji da se bori za prolazak u dalji tok takmičenja, Đani se rasplakao. Suze nije mogao da zadrži, a sve vreme je grlio prijatelja.

 

 

Inače, Đani je prava atrakcija među našim navijačima. Ko god ga vidi mu priđe da se slika s njim, a on svima izlazi u susret, čak je s fanovima i zapevao.

Podsetimo, U Nemačkoj su Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija, supruga fudbalera Nemanje Gudelja. Tu je i cela njegova porodica. Sa tribina vereniku Luki Joviću i njegovim saigračima podršku pruža i Sofija Milošević, koja se ne odvaja od Jovićevih roditelja i sestre.

BONUS VIDEO: