Зинаида век оставља утисак ведре особе, али јавности је непознат детаљ да је успела да се избори са здравственим проблемима о чему је певачица својевремено говорила.

Тада се обратила за помоћ психотерапеуту за којег каже да јој је много помогао.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да, ја сам се разболела. Али кажем, тога више нема. Нисам више болесна. Али, оно што је најлепше у свему томе, ко ме је у свему томе лечио? Лечили су ме људи и та њихова топлина. Веровала сам у "беле мисли", али знате, то је то наше људско, док не доживите на својој кожи то не верујете. Моја деца су била моји спасиоци, породица и пријатељи - испричала је глумица, а потом додала:

- Баш пријатељи, они су ми излечили тумор. Тај тумор је нестао, који је иначе био веома велики. Била је заказана операција. Да ли неко верује или неверује? Више се тиме и не бавим. Моји пријатељи, љубав и топлина су буквално истопили тај мој тумор. Њега нема годинама - испричала је Зинаида у емисији “Ново доба”.

Она је објаснила да јој се после психотерапије, којом је вратила љубав и радост према себи, победила опаку болест. Иако је имала заказану операцију, на њу није отишла јер се, како каже, тумор се "истопио". Од тада сматра да је јако важно захвалити се на свакој тегоби и доживљају, јер из свега што се човеку догоди у животу може извући поуку.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: