За Слободу Мићаловић по медијима пишу да је висока 170цм, а да има 58кг. Глумица то никад није "ни потврдила ни порицала", али јесте признала да је склона гојењу и да мора да припази на исхрану.

Слобода дефинитивно зна где су јој "слабе тачке" и како да их "ојача".

Глумица је на свом Инстаграм профилу објавила да примењује нутриционистичке савете и, због професионалних обавеза, прибегава и фитнес оброцима које поручује од провереног стручњака за исхрану. Премда су практични кад вам стигну на посао и не бринете о набавци намирница, овакве здраве оброке лако можете да направите и сами.

Фото: АТА имагес

 

 

Јеловник

Примера ради, за доручак се често достављају смути комбинације са овсеним пахуљицама, палачинке од интегралног брашна, па и омлет, с тим што је спремљен са доста поврћа и веома мало уља. За ручак добијате печено или барено месо, поврће или рибу, а за вечеру нешто богатије салате. Све у свему, здрава, избалансирана исхрана. Баш то воли и Слобода Мићаловић.

"Храним се здраво, али никада не идем у крајност. У мом менију је баш све заступљено и повремено себи дам слободу да поједем нешто слатко. Временом сам научила да количина мора бити мања него што бих желела, зато што сам склона гојењу, али сада сам већ навикла да увек мало останем гладна на крају оброка", открила је глумица која тренира са личним тренером трипут недељно и код куће практикује "wалл пилатес".

(ЛепаиСрећна)

БОНУС ВИДЕО: