Колико пута вам се десило да се заљубите у некога, а та особа вас не жели? Зрела особа би себи поставила јасно питање: “Зашто бих ја такву особу уопште желела?” Међутим, има и оних који су упорни, чак и превише, до те мере да заљубљеност пређе у опсесију...

 

 

- Оно са чиме се срећемо у свакодневном животу, јесте да, било мушкарци, било жене, увек некако ти који нас неће буду интересантнији, нарочито у млађим годинама, започела је Дивна Миловановић која се на свом каналу бави мушко-женским односима. Додаје да ипак постоји нада, тачније трикови уз помоћ којих ћете се другој страни допасти. Нужно је правило да вас особа ипак довољно хоће, иначе не вреди форсирати нешто што не иде.

- Неки нас просто неће и са тим треба да се живи и што смо зрелији лакше се са тиме помиримо и прихватимо то. Али ако постоји било каква врста двоумљења од стране друге особе, где ипак постоји мали проценат шансе да нас особа хоће, онда можемо неким стварима да постигнемо, наставила је Дивна.

 

 

Истиче да иако је у питању један вид манипулације, ипак треба да разликујемо црне од белих. Беле су те које никоме не штете, а црно су које за циљ имају да неког повреде и контролишу другу особу.

- Ако говоримо о некоме кога срећемо и имамо утисак да нас не примећује, обично се ту заправо поставља питање - Како се ми понашамо у друштву те особе? Ја када причам са неким, увек ми кажу ‘Увек ме хоћу они које ја нећу’, ја увек постављам питање како се понашаш. Често се деси да из превелике жеље да се неком свидимо, почнемо да се понашамо на начин који није привлачан, претерано се трудимо. Тај претеран труд углавном изазива контра ефекат", објаснила је Дивна и додала да би у тим ситуацијама особе требало да буду опуштене.

- Буди то што јеси, јер тако се највише допаднемо људима. Ја сам увек за давање знака, али често жене узму све у своје руке и мушкарци практично немају шта да ураде, него једноставно да седе и чекају. То ни једним ни другима није привлачно на дуже стазе, закључила је на крају.

Мондо