Емина је испричала да је имала повреду због које је морала да паузира са тренинзима, а познато је да певачица редовно вежба у теретани и брине о исхрани.

Фото: АТА имагес

 

- Па добро сам, добро сам, хвала Богу. Имала сам доста проблема у последње време са повредама. И већ 4-5 месеци нисам могла ни да тренирам, нисам била активна. Тетиву сам била повредила, али срећом избегла сам операцију. Сада сам дошла и мало због посла, због албума који треба да изађе тамо негде у октобру месецу и такође, из медицинских разлога. Иначе, добро се осећам, пуно радим. У Турској сам, деца су се распустила, отишли су на море, ја сам дошла у Београд.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/yаемина

 

Емина је прокоментарисала и недавни сусрет са Лепом Бреном, те истакла да јој је дала многе савете за живот.

- Дивно, дивно. То је једна, заиста, како да кажем, звезда у правом смислу те речи. Данас се многи људи називају звездама, а ја кажем да је она права дама. Дама је, прво свега, човек је. То је оно што је мени најбитније. Права звезда у смислу сваком, у том неком, професионалном, она има ту ауру жена коју носи и то је једноставно пратитељ цео њен живот. Много смо лепо причале, много ми је дала добрих савета везано за живот, везано за децу, како их треба одгајити. И то све било ми је предивно, стварно. Предивно и ја да чекам да се с њом опет видим, јер то су те енергије које се срећу ретко у животу, рекла је.

Блиц