Некадашња "лото девојка" је гостовала у једном подкасту где је причала о разним темама, а онда се дотакла и ЈК:

- Јелена Карлеуша, ја не знам ниједну њену песму, али она делује светски и пробија све могуће границе. Ја не знам где је њена граница. Некад ми се не допада, некада претера, али све у свему, она је неко ко представља једну српску, безобразну, паметну, интелигентну, дрску жену - рекла је за Ало.

Подсетимо, Сузана је успела да предрасуде о себи и свом телу сруши 2004. године, када се сликала потпуно нага за српски "Плејбој".

Фото: АТА имагес

 

Иако је тада имала 48 година, без проблема је пристала да се слика обнажена, што је у то време многе изненадило. Ипак, мало ко зна да је пре тога добила понуду да се слика и за хрватски "Плејбој", али да је одбила.

- То је била прва понуда и могла сам да добијем добар хонорар, али сам била стидљива, имала сам и двоје деце. Међутим, касније се отворио српски Плајбој и уредница је била Душка Јованић. Она је знала како ће ме "купити". Рекла ми је: "Само посебне жене померају границе, само оне паметне и храбре". Ту сам се ја пронашла. Ја се поносим тиме и мислим да сам Плејбоју дала шта му треба. Скинула сам се, било је врло софистицирано и уметнички. Екипа је била дивна, фотографије су биле јако естетске, само ми се насловна страна није свидела. Некако је била сивкаста - испричала је Сузана и објаснила како је породица реаговала на насловницу култног часописа.

- Скандал страшан. Муж није са мном причао пет дана. Већ ми је раније рекао, када бисмо причали на ту тему, да ће се развести. Били смо на летовању када је издање изашло и назвала сам маму да пошаље рођаку да купи. Мајка се шокирала јер никоме нисам рекла за то. Онда ме назвала и рекла ми: "Лилице, ја се поносим тобом". Мени је њена подршка одувијек била најважнија - рекла је она за 24сата.хр.

Фото: АТА имагес/Ф.С.

 

Када се у региону спомене "лото девојка", већина помисли управо на Сузану, а она се присетила своје прве емисије и позива да преузме ту улогу.

- Хтела сам да приведем крају студирање јер сам почела да губим радне навике. Спремала сам, мислим, испит из породичног права. Тада су ме позвали из маркетинга телевизије, хтели су некога попут мене ко би им водио лото. Оставила сам књигу и отишла тамо, иако нисам ни знала шта је то. Рекли су ми да само узимам лоптице и да се смешкам, мени је то било без везе, већ сам имала свест и била звезда. Хтела сам да будем домаћица тих пет минута, а они мени кажу да је бубањ превише бучан и да се нећу чути. Сутрадан сам имала прву емисију без звука, а онда сам већ следећег уторка преузела домаћинску улогу. Само једном, након две-три године рада, ми је испала лоптица па је скочила комисија, морали смо да понављамо, да се извињавамо гледаоцима... - присећала се она кроз смех.

БОНУ ВИДЕО: