Неда ће овог августа прославити 74. рођендан, а њен радни темпо у овим годинама није ништа мање интензиван од периода када је била пуно млађа. Певачица је недавно представила и албум ''Само је небо изнад нас'' који је компилација најпознатијих и најлепших дуета које је отпевала.

Певачица каже како снагу црпи из породице и највише је испуњава улога баке.

- Имам предивну ћерку. Бог ми је дао заиста само једно дете али једно али вредно. И она ми је подарила три дивна унука, две унуке и једног унука. Ако вам кажем да су најбољи ђаци у разреду онда ме разумете јер сам поносна на то пре свега. Али првенствено ми је драго да су врло васпитана деца, да смо сви заједно једна дивна породица која живи заједно. Ја мислим да смо ми једини који смо овако, три генерације, и врло се лепо слажемо и надопуњујемо, имам и дивног зета. Дечица су већ довољно велика да знају да цене и да поштују. Јако сам срећна због њих и они су ми посебна димензија мога живота - рекла је певачица у разговру за ИН Магазин.

Фото: Инстаграм принтскрин/neda.ukraden

 

Јелену је добила у браку с покојним супругом Миланом који је преминуо 2013. године.

- Са својим покојним супругом провела сам најлепше године. Добили смо ћерку Јелену и она је можда главни разлог зашто нисам хтела поновно пред олтар, иако су ме многи просили. Не кајем се што се други пут нисам удала. Боље да сам сама него да сам с неким од кога ми је мука и ко ми ствара киселину у желуцу - рекла је у једном интервју, а сада је одговорила и на питање има ли неког посебног покрај себе.

Фото: АТА имагес

 

- Хвала на питању, лепо је и не жалим се. То увек човеку даје оне лептириће. Не одустаје се никако, док си жив, живи се и умире за љубав како каже моја песма. А удаја? Е слушајте ако чујете да сам се удала то значи да сам скренула с ума! Шалим се, нема потребе, ја имам ту димензију мога карактера и моје личности да волим јако слободу. Жена попут мене која делује на неколико нивоа од породичног преко професионалног, она која стално гради, стално је са мајсторима. То је јако тешко разумети некоме ко није у тој причи - рекла је за ИН Магазин.

БОНУС ВИДЕО: