Neda će ovog avgusta proslaviti 74. rođendan, a njen radni tempo u ovim godinama nije ništa manje intenzivan od perioda kada je bila puno mlađa. Pevačica je nedavno predstavila i album ''Samo je nebo iznad nas'' koji je kompilacija najpoznatijih i najlepših dueta koje je otpevala.

Pevačica kaže kako snagu crpi iz porodice i najviše je ispunjava uloga bake.

- Imam predivnu ćerku. Bog mi je dao zaista samo jedno dete ali jedno ali vredno. I ona mi je podarila tri divna unuka, dve unuke i jednog unuka. Ako vam kažem da su najbolji đaci u razredu onda me razumete jer sam ponosna na to pre svega. Ali prvenstveno mi je drago da su vrlo vaspitana deca, da smo svi zajedno jedna divna porodica koja živi zajedno. Ja mislim da smo mi jedini koji smo ovako, tri generacije, i vrlo se lepo slažemo i nadopunjujemo, imam i divnog zeta. Dečica su već dovoljno velika da znaju da cene i da poštuju. Jako sam srećna zbog njih i oni su mi posebna dimenzija moga života - rekla je pevačica u razgovru za IN Magazin.

Foto: Instagram printskrin/neda.ukraden

 

Jelenu je dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom koji je preminuo 2013. godine.

- Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najlepše godine. Dobili smo ćerku Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htela ponovno pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu - rekla je u jednom intervju, a sada je odgovorila i na pitanje ima li nekog posebnog pokraj sebe.

Foto: ATA images

 

- Hvala na pitanju, lepo je i ne žalim se. To uvek čoveku daje one leptiriće. Ne odustaje se nikako, dok si živ, živi se i umire za ljubav kako kaže moja pesma. A udaja? E slušajte ako čujete da sam se udala to znači da sam skrenula s uma! Šalim se, nema potrebe, ja imam tu dimenziju moga karaktera i moje ličnosti da volim jako slobodu. Žena poput mene koja deluje na nekoliko nivoa od porodičnog preko profesionalnog, ona koja stalno gradi, stalno je sa majstorima. To je jako teško razumeti nekome ko nije u toj priči - rekla je za IN Magazin.

BONUS VIDEO: