Познати одбојкаш Новица Бјелица ту информацију успео је да скрије од јавности, истовремено драмска уметница по том питању није била много речита.

ФОТО: АТА / М.С

 

Тек након што се породила и на свет донела дечака дознало се да је у међувремену она стала на луди камен.

Будући да то већ није било могуће сакрити пристала је да са новинарима подели пар детаља односа са спортистом.

- Новица и ја смо дуго заједно. Упознали смо се као глумица и одбојкаш. То су професије које су обома важне и неопходно је да се међусобно разумемо. И ми то успешно радимо.

 

 

- Ја имам много разумевања када он има утакмице, па преузмем већи део око детета, а када сам ја на снимањима, онда је све то на њему - истакла је својевремено Борка, која је упркос жељи да остане затајна и заиста са публиком не дели своју интиму, недавно признала да је прошла кроз тежак период који је захтевао стручну помоћ.

Она је, наиме, нагласила да је једно време посећивала психотерапеута и, како тврди, то јој је много помогло, због чега саветује и другима да посете такозваног доктора за душу.

- Разлог што сам прихватила да играм у сапуници "Истина и лажи" била је улога психотерапеуткиње. Тема психотерапије кроз њу је постала заступљена у домовима људи који су гледали серију - казала је Борка.

- Надам се да се скинула стигма с тога да људи одлазе код терапеута само када имају озбиљне проблеме. Годинама сам ишла на психотерапију и верујем у њу - истакла је.

Пулс