Најстарија активна победница такмичења "Никад није касно" Добрила Чабрић Ивановска (96) на самом почетку финала приредила је спектакл песмом „Очи чорније“ која је Жики Јакшићу омиљена у њеном извођењу.

Деведесетшестогодишња певачица пренела је невероватну енергију на публику која се и даље одушевљава сваком њеном појавом, а након громогласног аплауза Јакшић није одолео да поразговара са њом.

- Преморена сам, али сам ову песму за тебе од срца отпевала, последњим својим дахом, рекла је Добрила, док се Жика одмах надовезао.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

 

- Душо моја драга, финално вече емисије „Никад није касно“ отворила је наша драга Добрила Чабрић. Не знам да ли си променила презиме, можда си се удала у међувремену? Је л’ има момака?

Добрила је имала само један одговор на ове Жикине речи, а њена реченица коју је изговорила остаће сигурно многима у сећању.

- Момака увек има, али је презиме само једно, нашалила се она.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Nikad nije kasno

 

 

Жика Јакшић се затим кратко осврнуо на Добрилин живот и још једном истакао да је она пример како се увек са вољом и енергијом може постићи све.

- Пре шест година, Добрила је имала 90 година, пријавила се за емисију „Никад није касно“ и била један од победника. Дакле, наша Добрила је напунила сада 96 година и слободно, девојачки гази 97. годину. И тада сам рекао да се моје срце заљубило у Добрилу, у њену душу, неизмерну енергију. Ми смо свих ових година комуницирали, нисмо се баш много мували, јер је та љубав била на први поглед. Она је један пример шта је у ствари дух и како човек може да има вечну младост. То је наша Дорбила која сада спрема и нову песму, казао је Жика.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: