Najstarija aktivna pobednica takmičenja "Nikad nije kasno" Dobrila Čabrić Ivanovska (96) na samom početku finala priredila je spektakl pesmom „Oči čornije“ koja je Žiki Jakšiću omiljena u njenom izvođenju.

Devedesetšestogodišnja pevačica prenela je neverovatnu energiju na publiku koja se i dalje oduševljava svakom njenom pojavom, a nakon gromoglasnog aplauza Jakšić nije odoleo da porazgovara sa njom.

- Premorena sam, ali sam ovu pesmu za tebe od srca otpevala, poslednjim svojim dahom, rekla je Dobrila, dok se Žika odmah nadovezao.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Nikad nije kasno

 

 

- Dušo moja draga, finalno veče emisije „Nikad nije kasno“ otvorila je naša draga Dobrila Čabrić. Ne znam da li si promenila prezime, možda si se udala u međuvremenu? Je l’ ima momaka?

Dobrila je imala samo jedan odgovor na ove Žikine reči, a njena rečenica koju je izgovorila ostaće sigurno mnogima u sećanju.

- Momaka uvek ima, ali je prezime samo jedno, našalila se ona.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Nikad nije kasno

 

 

Žika Jakšić se zatim kratko osvrnuo na Dobrilin život i još jednom istakao da je ona primer kako se uvek sa voljom i energijom može postići sve.

- Pre šest godina, Dobrila je imala 90 godina, prijavila se za emisiju „Nikad nije kasno“ i bila jedan od pobednika. Dakle, naša Dobrila je napunila sada 96 godina i slobodno, devojački gazi 97. godinu. I tada sam rekao da se moje srce zaljubilo u Dobrilu, u njenu dušu, neizmernu energiju. Mi smo svih ovih godina komunicirali, nismo se baš mnogo muvali, jer je ta ljubav bila na prvi pogled. Ona je jedan primer šta je u stvari duh i kako čovek može da ima večnu mladost. To je naša Dorbila koja sada sprema i novu pesmu, kazao je Žika.

(Grand)

BONUS VIDEO: