Наиме, Јањуш је изјавио да не осећа никакву кривицу што је Анели донела одлуку да не роди њихово дете.

Фото: Принтсцреен ТВ Пинк

 

- Размишљам зашто је морало све овако да се издешава задњих шест месеци, да ли је морало? Невероватне ствари. Све је готово и причаш и враћаш се, нема смисла и поенте. Ја мислим да је она погрешила. Ми смо обоје били збунили, а одједном после пар дана кад смо кренули да функционишемо, улазак њене сестре, људи са којима се дружи су је прихватили... На погрешан начин се све ово десило. Пар пута сам прилазио, али нисам очекивао да ће ово да се деси. До последњег тренутка сам мислио да ће да се предомисли - говорио је Јањуш.

- Да ли је требало да будеш конкретнији у изражавању? - питао је водитељ.

- Можда јесам конкретнији. Мени није пало на памет да је пратим, јер сам јој дао све што се тиче мене и ње. Ја седим и размишљам да ли је могуће да се ово дешава? Тражим кривце у обоје. Размишљао сам јутрос да је среће да се нисам ни вратио. Имала је она доста ствари, четири месеца ми је пребацивала Јовану Цвијановић, седам месеци сам био у односу са њеним бившим супругом и све слушао - говорио је, а онда се дотакао својих тврдњи да су је други наговорили на то:

- Говорили су јој. Они су јој причали: "Шта ће ти то да живиш са двоје деце и два човека?" Не може нико да је натера да нешто уради, али полупана глава је поводљива. То је био наш највећи проблем - причао је Јањуш.

- Да ли осећаш неку кривицу? - питао је водитељ.

- Не могу да је осећам. Ја кад сам крив кажем да сам крив. Раније су људи причали да сам искрен, али на крају, све се окренуло и сад сам неко ко је крив за све, али шта ћу. Мушкарац који вређа наравно да ће да направи особу која све трпи, све увреде. Ја сам њој рекао из беса: "Шта си ти дивно створење и сад си ти богом дана да сам ја најгори и сад си свима дивна, а никоме ниси била дивна". Да ли је била дивна? Кад сам изашао сви су је пљували? - причао је бивши кошаркаш.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

 

Анели прекинула трудноћу

Подсетимо, Анели Ахмић, бивша партнерка Асмина Дуржића, остала је у другом стању са Марком Јањушевићем Јањушем, али због свакодневних свађа са бившим партнером одлучила је да не задржи бебу.

Анели је имала заказану интервенцију у приватној клиници, а након захвата она се вратила у "Белу кућу" где ју је сачекала тужба од Јањушеве бивше жене - Ене Јањушевић.

- Ја сам рекла да је испало да сам ја стварно њихова жртва, јер мени данас кад сам се очистила долази тужба на врата. Нисам никако могла да га наместим, јер сам пила таблету и нисам хтела својој продици да приређујем шокове и детету. Рекла сам да више никад не желим да помислим да имам мушкарца и да желим са њим ово. Више никад не желим да радим на беби, све што сам желела сам прецртала - причала је Ахмићева.

Након што је сазнао да је Ена тужила Анели, Јањушу је постављено питање да ли би нешто поручио бившој супрузи.

- Где да јој поручим било шта, ту ме тек чекају проблеми. Нема ту више сигурно ни нормалног односа јер је жена доживела да је спомиње свака багра која прича да сам ја у договору са њом. Не знам када је тачно тужила. Она ће вас тужити све који сте је помињали и ја сам то знао. Рекла си да се ј*бе за 15 евра. И ја бих вас све тужио - рекао је Јањуш.

Курир.рс/Блиц