Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ наводно спремају огромно свадбено весеље и то на два места. Прво ће бити у Београду, а друго у Севиљи. Након што су се венчали у Цециној кући, њих двоје су решили да приреде огромно свадбено весеље.

Фото: АТА имагес

 

Свадбено весеље у Београду би, како су навели домаћи медији, требало да буде одмах након Европског фудбалског првенства у фудбалу. Анастасија још размишља о простору, а оно што је сигурно, присуствоваће му педесетак њених најбољих и најближих пријатеља и рођака. Међу званицама ће бити, наравно и Гудељева породица и његови блиски прријатељи. 

Славље у Севиљи је, како је навео извор, планирано првенствено за породицу Гудељу и њихове пријатеље који тамо и живе, али и за ужи део породице Ражнатовић.

Фото Новости

 

Исти извор је за "Сцандал" навео да ће Немања и Цеца финансирати комплетно авионске карте и хотелски смештај.

Иначе, Немања је задужен за храну и пиће јер жели да имају посебан мени.

- Док Анастасија бира венчаницу и хаљину коју ће обући после, Немања се бави менијем. Анастасијину венчаницу радиће познати креатор из Њујорка и она ће тамо отићи на пробу, не разумем се баш у та имена креатора, па нисам запамтио који је у питању. Знам да је већ добила нацрт, који је у неким деловима преправила и да је изабрала материјале. Са друге стране, Немања је тражио да сиреви буду из Шпаније и Италије, а шампањац који стиже из Тоскане - рекао је раније извор за Блиц.

Цецу и Анастасију опколили са свих страна

Посебно интересантна ситуација десила се након завршетка меча Србије и Словеније, који се завршио нерешеним резултатом, када су фанови полетели ка Цеци и Анастасији како би се усликали док су на стадиону.