Недавно је присуствовала гала догађају "The Holliwood Reporter 2021. Power 100 Women in Entertainment", који је одржан у хотелу Фермонт Сити у Лос Анђелесу и одушевила је све присутне својим изгледом.

Мишел Фајфер је на додели награда за сто моћних жена у свету забаве у Лос Анђелесу, очарала је све присутне својим изгледом. У савршено сведеном црном оделу модне куће Селин, једноставном фризуром и без бора, Мишел је сијала. А на подијум је изашла како би уручила награду глумици Селми Блер, која је постала заговорник права и достојанства особа са инвалидитетом након што јој је дијагностицирана склероза у августу 2018. године.

"Снага са којом се суочила са МС-ом је ништа друго него херојска, она је врста хероја који је тренутно веома потребан, и то не само за МС заједницу. Она је потпуно транспарентна са изазовима и сломљеним срцем ове болести и о својој борби и успесима говори као песник. Она доноси дубину саосећања којом смо сви инспирисани и представља преко потребан пример како се друштвени медији могу и треба користити — као алат за повезивање, инспирацију и исцељење", рекла је Мишел о својој пријатељици.

Иако је прошло скоро 40 година откако је Фајфер постала пинап глумећи задивљујућу Елвиру у драми о наркобосима из 1983. године, она је изгледала прелепо, као да није остарила ни минут.


Раније ове године у мају, Мишел је објавила на Инстаграму трчање и тренинг у припреми за Марвелов трећи део Ент-Мен франшитзе.
Филмска икона има дугу историју импресивних улога у распону од "Лица са ожиљком" и Жене мачке у филму " Повратак Бетмена", а такође је глумила у филмовима "Удата за мафију" и "Бриљантин 2".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".