Девојачка слава популарне певачице су Света Тројица или Духови. Један од најважнијих празника у хришћанској цркви обележава се педесетог дана после Ускрса.

Слави се три дана, а обичај је да се куће и верски објекти украшавају зеленилом.

Прошле године Драгана је на друштвеним мрежама показала како је декорисала славску трпезу, а данас, на трећи дан славе, делић атмосфере из породичног дома открио је њен син Марко Бијелић.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм маркобјлц

 

„Слава Богу“, написао је на ћирилици уз фотографију на којој видимо свећу у изрезбареном свећњаку са ликовима светаца и анђелом, славски колач, елегантно посуђе са салветама на којима пише „Срећна слава“, посуду са воћем...

ФОТО: Принтскрин Инстаграм маркобјлц

 

Још један призор заинтригирао је Маркове фанове – прасе које се окреће на ражњу.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм маркобјлц

 

Али, уз ту "сочну" слику ставио је хештег „веган“ и вероватно многе бацио у ребус, јер печеном прасету, једној од перјаница балканске гастрономије, мало ко може да одоли.

Драгана се није оглашавала, али нема сумње да се, као права домаћица, и овог пута побринула да све буде како треба и да гости буду задовољни. Да ли је међу њима и Тони, није познато.

Но, оно што је сигурно јесте да мамину девојачку славу прославља и њена ћерка Мануела.

И она се огласила на Инстаграму, уз фотографију на којој поред већ поменутог садржаја видимо и жито и вино, а ту је и честитка: "Срећна слава, домаћице". 

Хелло