Водитељ и аутор емисије "Никад није касно", Жика Јакшић био је у браку са водитељком Дајаном Пауновић. Они су и данас у добрим односима, а из седмогодишњег брака (кум им је био Саша Поповић) имају сина.

Жика је својим шармом успео да освоји срце лепе водитељке Дајане Пауновић, са којом се венчао и добио сина Душана. Њима је на венчању био кум Саша Поповић, а брак им је трајао седам година.

Међутим, дошло је до краха брака, а Јакшић не крије да је он био иницијатор да се разведу. Једном приликом водитељ се присетио упознавања са Дајаном и како је тада истакао одмах је приметио да се и њој допада он, без обзира што је разлика између њих 25 година.

Фото: АТА имагес

 

 

- Дајанин отац је музичар и она се дружила са неким мојим колегама. Одмах сам је приметио, јер је она прелепа жена, али ми није падало на памет да бисмо ми могли да будемо у вези јер је доста млађа од мене. Е, онда сам временом увидео да се и ја њој допадам, без обзира што сам 25 година старији, а баш нисам неки плејбој. И тако, миц по миц, започели смо везу и после две године забављања венчали се 2010. године - причао је Жика.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, Жика је у једном тренутку донео одлуку да се разведе од Дајане, те је навео да се више није добро осећао у том браку, што је био случај и са његовим првим браком.

- Оба пута сам ја одлучио да желим развод. Није било лако донети ту одлуку, нити се она доноси у афекту. Човек мора да се најпре бори да сачува брак, али када види да не може, треба пресећи. И потрудити се да штета буде што мања. Када сам престао добро да се осећам у браковима, излазио сам из њих. Не бих желео да звучим као да се правдам, али тако је стварно било најбоље за све. Ако је за неку утеху, са обе бивше жене сам у супер односима, све смо превазишли на цивилизован начин. У разводима не треба тражити кривца, већ прихватити да постоје људи који или јесу или нису једно за друго. Синове сам увек редовно виђао, јер су обе моје бивше жене разумне и квалитетне особе. Децу смо увек стављали на пиједестал и све је морало да буде у њиховом интересу. Моји синови Душан и Андрија се обожавају и имају феноменалан братски однос - причао је Јакшић за Хит Информер.

БОНУС ВИДЕО: