Шармантна глумица Ивана Михић, ћерка Гордана Михића и Вере Чукић, после смрти оца са мајком се преселила из града у село, што је права реткост данас.

Далеко је од центра града и наставила је живот у сеоској идили, у којој, судећи по њеном Инстаграм налогу, и те како ужива.

Ивана је на имању на којем је сада њен дом провела и добар део детињства.

- Још пре мог рођења родитељи су купили имање и сазидали кућу, недалеко од Београда, у којој су живели последњих десетак година. Кроз цео мој живот ту смо проводили велики део лета, а понекад и зиме. Дунав протиче на око две стотине метара од куће, те сам се као дете често купала и играла поред воде. Правила сам кућицу на дрвету, имала своју дружину по узору на неке од омиљених јунака из драгих ми књига за децу, са другарима преко лета зарађивала за џепарац берући воће на околним плантажама, возила бицикл од јутра до мрака, играла се истраживача по околним шумама, с мајком правила ајвар и џемове, а са оцем помагала комшилуку када се пече ракија - открила је Ивана у једном приликом за "Блиц".

"Тати сам вредела као три сина"

Ивана је стан у граду, заједно са мајком Вером, заменила управо тим имањем на селу, где често обавља све послове око пољопривреде. Опанци, воћњаци, шума, цвеће, све то можемо видети на њеним објавама.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivana_mihic_official

 

- Одувек сам волела да се бавим вртларством и уз моју мајку, која је на имању била главни пејзажни архитекта, била сам са татом извођач радова. Комшије су ме хвалиле, а ја уживала у томе да тати вредим као три сина - казала је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: