Горан Ратковић Рале и Ана Николић на почетку су везу крили од јавности, а Ратковић је сада проговорио о њиховом емотивном односу и признао да је спреман да везу подигну на виши ниво.

- Нисам разговарао са Аном о венчању још, али се томе не бих ни опирао. Она је једна предуховита жена, а ја се на то палим. Пре свега ме је завела мозгом, са њом је увек јако занимљиво - објашњава музичар и признаје да му не прија што медији прате сваки њихов корак откад су озваничили везу.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Смета ми што смо због нашег односа Ана и ја толико заступљени у медијима, али ја не могу ништа да урадим поводом тога. Ана је, са друге стране, на то навикла. Не смета јој пажња медија због наше везе, јер је код ње увек нека фрка - рекао је Горан Ратковић кроз смех.

Рале је током разговора за "Светски радио" истакао да су он и Николићева поред љубавног, добар спој и на пословном плану. Композитор и певачица ништа нису препустили случају, већ су на време успели да заврше све обавезе око певачициног новог албума који излази крајем текуће недеље.

Фото: АТА имагес

 

 

- Све припреме око Аниног новог албума смо завршили на време. Пазили смо на сваки детаљ, а песме ће изаћи 28. јуна. Ово је један лични албум, ван свих оних кретања које смо имали досад. Мислим да ће људи препознати ту њену искреност. Има свега, има и љубавних текстова, али ниједна песма није посвећена мени - рекао је Рале.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: