Често је можемо видети у бројним телевизијским емисијама, али ретко када говори о својој породици будући да је трагично изгубила и кћерку и супруга.

Није познато ни шта се заправо догодило с њеном кћерком Круном, а глумица о томе избегава да говори. Никада није ни показивала њене фотографије, али је једна осванула на друштвеним мрежама.

Фото: В. Данилов

 

 

На једној Инстаграм страници објављена је заједничка фотографија Еве Рас са покојном кћерком Круном, али и покојним супругом Радомиром Стевићем Расом. Ово је први пут да на једној фотографији видимо некад сретну породицу пре него што их је снашао низ трагедија.

Евина кћерка Круна имала је само 24 године када је, под велом тајне преминула у Паризу где је студирала. Како је Ева за медије истицала неколико пута, Круна је била најмлађа српска списатељица која је до своје 12. године објавила три књижевна дела. 

 

 

- Мајке свакодневно благослиљају своју децу, кћери моја, ја те сад мртву благосиљам, бићу у твојој близини све време док будем жива. Летећемо преко бескраја. Никада те нико неће моћи ишчупати из мог срца. Могла си дотакнути небо својим талентом и харизмом. Али није ти се дало. Изабрала си криво небо и погрешну срећу, зато те сада овде сахрањујемо. За тугу и бол не постоји рок трајања, бол најјаче боли када сузе усахну. Желим умрети и да ми је гроб у твојим очима. Нека ти је лака земља, кћери моја лепа, замишљам да си сада сретна и да ти је потпуно јасно све што ти је планета Земља дала на увид у твом кратком животу - објавила је једном приликом Ева Рас, која је шокирала признањем да је експеримантисала са наркотицима у младости.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: