Često je možemo videti u brojnim televizijskim emisijama, ali retko kada govori o svojoj porodici budući da je tragično izgubila i kćerku i supruga.

Nije poznato ni šta se zapravo dogodilo s njenom kćerkom Krunom, a glumica o tome izbegava da govori. Nikada nije ni pokazivala njene fotografije, ali je jedna osvanula na društvenim mrežama.

Foto: V. Danilov

 

 

Na jednoj Instagram stranici objavljena je zajednička fotografija Eve Ras sa pokojnom kćerkom Krunom, ali i pokojnim suprugom Radomirom Stevićem Rasom. Ovo je prvi put da na jednoj fotografiji vidimo nekad sretnu porodicu pre nego što ih je snašao niz tragedija.

Evina kćerka Kruna imala je samo 24 godine kada je, pod velom tajne preminula u Parizu gde je studirala. Kako je Eva za medije isticala nekoliko puta, Kruna je bila najmlađa srpska spisateljica koja je do svoje 12. godine objavila tri književna dela. 

 

 

- Majke svakodnevno blagosliljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada te niko neće moći iščupati iz mog srca. Mogla si dotaknuti nebo svojim talentom i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim umreti i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada sretna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras, koja je šokirala priznanjem da je eksperimantisala sa narkoticima u mladosti.

(Mondo)

BONUS VIDEO: