Композитор Горан Ратковић Рале у вези је са певачицом Аном Николић. Међутим, када му је постављено питање да бира између пословне сарадње са бившом Индиром Радић и садашњом Аном Николић, Рале се одлучио за Индиру, што је Радићева прокоментарисала.

- Рале и ја смо одлично, зато што сам ја сурови професионалац, волим да дођем у студио потпуно спремна и да се ради, он је то на основу тога изјавио. Воли кад је све организовано, тачно и перфектно - рекла је Индира за "Блиц", па изнела своје мишљење о Ралетовом односу са Аном Николић.

- Мислим да ће његова љубав са Аном опстати. Мислим да су они јако слични, е сад, кажу да се плус и минус привлаче, а они су слични и онда, времена су се променила, они и те како могу да опстану. Имају луду енергију, ја им желим све најлепше. Преслишаћу Анин албум.

Фото: АТА имагес

 

 

Индира каже да би опет сарађивала са Ратковићем, те да су данас као фамилија.

- Ја кад радим, радим. Волим кад је нирвана у студију, не волим да се пуши, пије. Рале и ја имам једну песму урађену, завршену. Рале и ја смо стварно као фамилија.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Десила се љубав

Иначе, Рале је једном приликом причао да је његова веза са Аном бурна.

- Са Аном ми се десила љубав. Мој проблем са њом је то што она неће да пева. Сада радим на њеном новом албуму који ће бити заиста сјајан и једна цела њена емотивна прича. Верујем да такав албум неће изаћи у скорије време - рекао је Рале за "Блиц ТВ".

- Много је лакше бити са њом у приватном, него у пословном односу. Некада покушам да је померим из колосека, некада вичем, али ми ништа не помаже. Избегавам да причам толико о нашем односу, али могу да вам кажем да је између нас заиста љубав - рекао је Горан Ратковић Рале.

БОНУС ВИДЕО: