Најлепше могуће вести данас су стигле из дома Сање Малетић (51) јер је фолк звезда у преподневним сатима постала мајка, доневши на свет девојчицу.

Рођење наследнице познате фолкерке представља најбољи завршетак дуготрајне борбе за потомство о којој је она у неколико наврата отворено причала, али и права круна љубави између Сање и њеног супруга, са којим је у браку већ више од деценије. Толико су и трајали њени покушаји да затрудни, што јој је на крају и успело.

Порођај је протекао у најбољем реду, Сања се добро осећа, беба је одмах по рођењу добила највише оцене, а поносни родитељи одлучили су да својој принцези дају име Вања, а носиће очево презиме-Стефановић.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

Због дуготрајне борбе да се оствари као мајка она током трудноће није желела да превише прича о томе, а ово је био и разлог њеног повлачења из јавности у последњих годину дана. Људи блиски Сањи рекли су да је искључила телефон јер жели да ужива у најлепшем дану и у потпуности се посвети беби.

Име Вања носи порекло из руског језика, и има дубоко значење „она која је послана од бога“, „жена која је божја снага и милост“ као и „она коју поштују и воле“.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: