Осим тога, одлучујући фактор у истицању материјалне стране живота биће пун Месец у знаку Јарца, јер он, уз Бика и Девицу, влада финансијским токовима. Јарац је знак постигнућа, па концентрација његове енергије 23. и 24. јула може да значи финансијску метаморфозу за многе хороскопске знакове. Ево ко то може да очекује:

Јарац

Пун Месец се појављује у вашем знаку и под утицајем Урана може да донесе изненадну одлуку везану за улагање новца у приватни посао.

Они Јарчеви који немају посао вероватно ће морати да плате нешто за свог члана породице. Почетком јула 2024. Марс ће озбиљно нагласити тему деце, па све шансе за финансијски допринос припадају плаћању годишњих одмора, школовању или улагању новца за побољшање здравља.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

У вашем случају, имате велике шансе за повећање плате, јер 16. јула можете да имате важну расправу о новцу са својим шефом. А до 24. јула можете донети одлуку везану за примања.

Пун Месец у Јарцу посебно ће се фокусирати на зараду. Занимљиво, до краја јула и августа 2024. конјункција Јупитера и Марса у партнерском сектору може да донесе потписивање уговора, споразума, сарадњу.

Близанци

Очекује вас велики искорак у финансијама, а вероватно ћете око 16. јула сазнати нешто везано за примања и депозите.

Конјункција Марса и Урана у сектору тајни ће истаћи оно што је сакривено од вас. На пример, можете да сазнате неке ствари о штедњи или кредитима чланова ваше породице.

Фото: Профимедиа

 

Пун Месец 24. јула у Јарцу даће вам јасну слику о вашим финансијама, а посебно ће вам бити битне информације везане за партнеров новац. На пример, партнер ће вам рећи да је направио неке трошкове без вашег знања.

Ован

Пун Месец у Јарцу 24. јула догађа се у вашем сектору постигнућа. Вероватно ћете направити финансијски пробој кроз партнерство с пријатељима.

Очекује вас прилив новца! Ипак, многи Овнови ће одлучити да промене развој своје каријере. Пун Месец у Јарцу појављује се поред вашег сувладара Плутона. Имаћете утисак да се приближавате важној одлуци и да је време да одредите свој пут за следећих 20 година – с ким, куда и за који новац идете даље.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Марс и Уран спајају се у вашем знаку 16. јула, а обе планете означавају утицај спољних објеката у вашем животу.

Може да се деси да сретнете особу која ће вам понудити велика финансијска улагања за август, али за то ћете морати да донесете озбиљну финансијску одлуку до 24. јула у пуном Месецу у Јарцу. Такође може да се односити на улагање у посао или преговоре о платама с два послодавца.

БОНУС ВИДЕО: