Популарна српска певачица Марија Шерифовић недавно је са својом пријатељицом Јованом Пајић направила брзинску посету Америци, о чему је детаље поделила на свом Инстаграм профилу.

Наизглед необична одлука да се отпутују на само четири дана изазвала је пажњу јавности, а њихове авантуре у Сједињеним Америчким Државама подигле су велику прашину.

Фото: АТА имагес

 

 

У једном од снимака, Пајићева је изразила своје утиске о Америци, истичући да јој прија енергетски и да ужива у сунчаном времену, али је истовремено приметила да се налазе у индустријској зони, што је изазвало шаљиву реакцију Марије.

Фото: АТА имагес

 

 

- Како су сви остали на морима, са породицама, онда је Пајке (Јована Пајић) пристао да иде са мном у Америку на три дана - рекла је Марија на Инстаграму, а док су две пријатељице разговарале су о утисцима, а Марија је упитала Јовану како јој се чини Америка:

- Па, чини ми се фино, прија ми енергетски, свиђа ми се што је сунчано. Међутим, ми смо као сад у некој улици која је као главна , а у ствари смо у индустријској зони - испричала је Јована.

- Где, бре?! Па, ти си будала, шта причаш! Види како је лепо, шта се*еш бре - негодовала је Марија, па је запретила Пајићевој:

- Стварно ћу да те депортујем!

- Можеш, али прво ме одведи у шопинг - одговорила је Јована.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: