Организатори су дозволили да други извођачи пробију своје време трајања наступа, због чега је Лукас био спречен да изађе на бину, с обзиром да је музика на том месту дозвољена само до 22 часа.

Фото: АТА имагес

 

 

Лукас се попео на бину видно разочаран и бесан, што је и оправдано с обзиром на ситуацију. Уместо да приреди незабораван концерт, морао је да се обрати својој публици са објашњењем и открије шта се заправо десило. Његов излазак на бину дочекан је овацијама, што је само доказ колико је публика била жељна да га види и чује. Али, због непрофесионалности и неорганизованости, остали су ускраћени за тај тренутак.

Заједно са Лукасом на бину је изашла и Драгана Мирковић, са којом је планирао да изведе заједнички дует “Сад и заувек”. Овај дует је, такође, требало да буде изненађење вечери, али због пропуста организатора, публика је остала разочарана и огорчена.

Ступили смо у контакт са певачем како бисмо чули његов коментар о ситуацији. Он је био видно разочаран и изнервиран због тога што му је ускраћено да публици приреди ноћ за памћење.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Стигли смо данас на време, све је било по протоколу са наше стране. Рекао бих да су организатори направили пропуст јер су други извођачи пре мене пробили своје трајање изведби. На месту где се одржавао фестивал, музика је дозвољена до 22 сата, када је дошао ред на мене и Фолк Хаус бенд. Добили смо знак да се прекида концерт.  Поштујући своју публику, нисам хтео да одем док их не поздравим. Излазак је био уз овације и на одушевљење свих присутних. Драгана Мирковић, моја колегиница, придружила ми се јер смо имали жељу да изведемо наш дует "Сад и заувек" што нажалост није било могуће. Отпевали смо мало "на суво", јер нам је било жао да публика не чује то - рекао је видно разочаран Лукас.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: