Краљица народне музике Лепа Лукић својим гласом и песмама годинама уназад је увесељавала публику.

Иако има 84 године, поносно их носи, и како истиче никада, попут њених колегиница није радила естетске корекције на лицу.

- Не. Писало би се годинама да сам нешто радила! Не треба да се плашим никог. Имам леп облик лица и у овим годинама. Прихватам да неко мора да оперише деформисан нос или клемпаве уши. Али да са 25 година оперише цело лице или подиже задњицу, никако ми се не свиђа. На то имам право, али немам право да се буним што то неко ради. Лепа жена се нагрди. Кад неко скромно уради, да буде лепше него што је било - свака част. Ако имаш танка уста, направи корекцију. Али нека их тако рашчепи, од ува до ува! Ма, нека свако ради шта хоће, ником не бих забранила. Ја бих се бојала да ми не измене фацу. Ја волим моју фацу, рекла је Лепа Лукић за Стил и открила да јој се мушкарци често удварају.

Фото: АТА имагес

 

 

"Удварају ми се мушкарци"

- Па удварају се, на један фин начин. Ја се само смешкам, гледам преко њих. Прија ми кад чујем: "Госпођа Лепа, што лепо изгледате! Јој, да сам мало старији, да сам мало млађи... Идем у Торонто сваких шест месеци. Морам да уђем, пошто имам канадски пасош. По четири недеље увек певам у истом ресторану и увек је пуно.

Певачица Лепа Лукић иза себе има четири брака, а једном приликом доживела је чак и превару.

Фото: АТА имагес

 

 

После брака са Томом Лукићем, са којим је, како је сама причала, проживела пакао због његове љубоморе, певачица се 1977. године удала за тада успешног естрадног менаџера Владимира Перовића.

Они су били седам година у браку, све док га није ухватила у прељуби.

Влада је преварио Лепу у њиховом породичном дому, а одмах после тога су окончали брачну заједницу.

Лепа је својевремено и описала ову непријатну ситуацију.

- Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да певам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја, као бајаги, одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их када су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако гологузу! Молила ме да јој дам одећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отерала је напоље - испричала је певачица у једном интервјуу.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: