Емина Јаховић може да се похвали сјајном линијом, коју одржава редовним вежбањем. Сваки слободан тренутак проводи у теретани, а тренинзи, иако често напорни, не падају јој тешко. Штавише, ужива у њима.

Међутим, популарна певачица недавно је била приморана да направи паузу. На Инстаграму је открила да се у марту озбиљно повредила и да је за длаку избегла операцију.

- Ово је трећи тренинг од руптуре лигамената скочног зглоба која се десила 11. марта ујутру, одмах након слетања у Истанбул. До тада никада нисам имала никакву спортску повреду, ово је била прва.

Фото: АТА имагес

 

 

- После тога, ослањајући се на другу ногу поцепала сам и менискус на десном колену, и све то у време када сам се сама пресељавала из једног дела града у други.

Повреда Емине Јаховић није била мачји кашаљ, што је поп звезда и сама признала. Ипак, није завршила на операционом столу.

- Операцију сам морала да откажем због приватних и пословних обавеза. Сада полако, испочетка, са осећањем као да никад нисам ниједан једини тренинг одрадила, покушавам да се вратим у стару форму.

- Тело се враћа релативно брзо, али је ментална лењост и снага која је потребна да то победиш досадна и мукотрпна. У животу некада треба да прикочимо. Ако то нећемо ми, десиће се.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: