Иако је рођен у Србији Предраг је глумачку каријеру уградио више ван граница наше земље. Након улоге у остварењу "Летописи Нарније: Принц Каспијан" отвориле су му бројна врата светских продукција.

 

 

Осим по улогама Предраг је публици био интересантан и због занимљивог љубавног живота. Наиме, Пеђа је двадесет година био у браку са Катарином Бјелац, с којом је добио близнакиње, ћерке Тару и Уну.

Оне су његов највећи понос, али је једном приликом за Пулс открио због чега не жели да крену његовим стопама.

- Трудим се да моју децу држим подаље од мог посла. Пре свега, да будем обичан, нормалан тата, колико могу да будем. Ми се не виђамо стално јер смо њихова мама и ја разведени, али се трудим да што више времена проведем са њима. Један од значајних разлога што сам у Београду су управо моје ћерке. Оне су у петом разреду основне школе и осећам да сам им потребан - каже Бјелац и открива зашто не би волео да ћерке пођу његовим стопама:

 

 

- Не интересују се за глуму и надам се да ће то тако да остане. Не бих то препоручио девојкама јер сматрам да је јако тежак и напоран посао, па самим тим зашто бих им желео такву судбину ако имају толико других могућности? Поготово данас кад је конкуренција огромна. Кад сам ја улазио у овај свет, ипак је било лимитирано, знало се - једна Академија и много извеснији послови у позоришту и велико југословенско тржиште. Чуо сам да данас 100 глумаца изађе годишње из Академије, није ми јасно да сви раде и да су сви срећни. Зато морам да их упозорим да су времена ужасно тешка и не знам колико ће бити срећне да се тиме баве. Никоме не бих препоручио да се пати целог живота зато што по сваку цену хоће да буде глумац. Негде ту баланс мора да се успостави, између тога да имају довољно посла и да имају поштен живот.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

 

Након што је изашао из брака са Катарином Пеђа је срео лепу редитељку Марију Перовић. Њихова љубавна прича почела је 2012. године. На питање о новој љубави знао је да каже да му је веома жао што Марију није срео бар 15 година раније.

Марија је такође једном приликом рекла да су њих двоје веома различити, али да им то не смета да савршено функционишу. Њих двоје већ 12 година имају савршен однос испуњен љубављу и истинском подршком, а често имамо прилику и да их заједно видимо у јавности.

БОНУС ВИДЕО: