У јавности већ неко време круже нагађања да су певачица Ана Николич и њена мајка Миљана у лошим односима, а сумње су се додатно подгрејале након Анине емотивне исповести.

Foto: ATA images

 

 

- На почетку терапије, када ми је докторка рекла да негде нешто “шкрипи” у односу са мајком ја сам скочила да се свађам, тражила да ми покаже диплому. Са мајком сам у најбољим односима, излазимо у град, а испоставило се да је баш то проблем. Да ли је нормално да мајка излази у град са ћерком? Јесте мене мајка раније родила него ја Тару али, свеједно, то није нормално. Не могу мајка и ћерка да буду другарице - испричала је за "Хyпе" и додала да је у породици увек била “обележена”.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

 

- Моја мајка је стално у улози неке жртве, њој никад ничега није довољно. И ја сам то препознала код себе. Током терапије смо дошле до тога. Ако је петица, зашто није пет плус? Ако си трећа на кросу, што ниси прва? Ако си прва, што ниси пре првог? То место не постоји, али нека га измисле. И све то из неког незадовољства, само њој познатог. Никад довољно и никад довољно добро. Навикла сам да не ваљам. Ја сам црна овца фамилије. Прихватила сам ту улогу и играм је ревносно.

Још од тада у јавности се прича да је мајка Ане Николић повукла дистанцу, те да са ћерком више није у најбољем односу. Да су ова нагађања истинита многи Анини фанови поверовали су након што је јуче изашао албум "Хвала довиђења".

Осим тога, Ана је на свом профилу објавила слику кад је била мала и на којој позира са мајком, а у позадини су ишли управо стихови нове песме.

Наиме, на овом албуму налази се емотивна песма "Тераса са погледом на зид" за чији текст фанови тврде да је Анино дубоко емотивно обраћање мајци Миљани.

Извини, стани на секунд, знамо ли се?

Очи су те моје прву виделе, прву виделе

Сећаш ли се оних ципела, без пара за њих?

А мени су се баш много свиделе, много свиделе

Срце ти ослепело, ал' ме погледај

Лоше сам ти испала, гадан осећај

И кад нисам - крива сам, ал' то је твој стид

Све терасе моје због тебе су с погледом на зид

С погледом на зид

Извини, стани на секунд, срце те зна

Сећаш ли се оне собе два са два, торта, ти и ја?

Парче мрвим, мирис цимета, укус малина

И тим рукама ми обучена прва хаљина

Срце ти ослепело, ал' ме погледај

Лоше сам ти испала, гадан осећај

И кад нисам - крива сам, ал' то је твој стид

Све терасе моје због тебе су с погледом на зид

С погледом на зид

БОНУС ВИДЕО: