Она је била са мужем и млађом ћерком на летовању, а трећег дана њиховог боравка у Грчкој, догодила се трагедија коју нико није могао да наслути.

Сво троје су били на плажи, кад су Јелена и њен супруг одлучила да оду накратко до собе, а њему је тако позлило да је у тренутку пао.

- Само се накашљао два пута и пао - каже водитељка која је у први мах помислила да се он шали, па затим и да има неког спаса. Дошла је хитна помоћ, а онда је схватила да спаса нема.

 

 

- Тада вам се живот окрене као чарапа наглавачке. У том тренутку то је био један велики шок и ви у том тренутку не знате ни шта вам се дешава. Оно чега сам се у том тренутку уплашила, више него самог тог чина, јесте то што сам чула себе. Ја сам наглас изговорила реченицу: "Ја ово нећу издржати!". Не можеш да схватиш колики сам страх доживела од свог гласа и своје изјаве наглас - казала је Јелена.

- Он је доживео тада два јака срчана удара у том тренутку. Човек није ни пушио, ни пио алкохол, он је био спортиста, један смирен и сталожен мушкарац, ведар и од једном се тако нешто деси. Покушали су реанимацију и то није успело и онда ти саопште да је то то, да је преминуо - каже водитељка.

 

 

Пошто је Ана остала на плажи и није присуствовала овој потресној сцени, Јелена није знала како ћерки да саопшти вест да јој је отац преминуо. Њој је тада било 17 година.

- Дошла сам до ње на плажу и рекла јој да тати нешто није било добро и да је била хитна помоћ, да смо се зато задржали у соби, али да је он сада збринут у болници. Она у том тренутку није прихватала то као да је нешто озбиљно, а искрено, ја нисам знала како да јој саопштим те вести. Мислила сам да је најпаметније да ја то одуговлачим и да оставим себи дан, да могу да реагујем исправно. Нисам знала како ће дете да реагује, јер смо ми сви били прилично везани. То је био један добар и стабилан брак и срећна породица. Ја сам ујутру, Ану овако велику, ставила на крило и рекла сам јој: "Ана, ја ћу ти сада рећи нешто што морам да ти кажем. Тата овога пута није изашао". Рекла сам јој да је тата отишао на неко боље место и само смо се загрлиле и ћутале и исплакале - испричала је водитељка.

 

 

- Сутрадан су већ сви сазнали, не знам како. Почели су да ме зову, а ја сам се тада уплашила за старију ћерку која је остала сама код куће. Звала сам брата, јер ће људи почети да долазе и зову како би изјавили саучешће, а она још ништа није знала. Она је тада имала 20 година. Дуго она није то могла да прихвати. Ја сам само имала луду срећу и ја сам одмах контактирала пријатеља у Београду и рекла да ми је потребна стручна помоћ. Мој мозак се у истом тренутку баждарио на то да сам ја остала сама са њих две, Ана је имала 17 година, а старија ћерка 20, ја нисам знала како ће њих две реаговати. Ја сам сада имала нови задатак, да сачувам породицу и њих две, али и себе - рекла је храбра водитељка.

БОНУС ВИДЕО: