- Захваљујући оцу, заволела сам медицину, али је тај факултет био прескуп за нас. Зато сам одлучила да упишем туризам на Природно-математичком факултету у Београду.

- У том периоду сам тешко излазила на крај са трошковима јер је живот у великом граду био скуп. Нисам могла себи да испуним неке жеље, класичне студентске, на пример да са својим колегама отпутујем на екскурзију.

- Јела сам хлеб и јогурт, а ако бих хтела нешто слатко, онда бих то пошећерила – испричала је Брена једном приликом, па истакла да се током најтежег периода вратила у породични дом, јер више није могла да издржи немаштину.

Фото: З. Кнежевић

 

- Стајала сам на аутобуској станици тужна и очајна. Небо је било сиво са тмурним облацима. Почела је да пада киша, а аутобуса није било ни на видику. Пришао ми је један мали пас, тужно ме погледао и шћућурио се поред мојих ногу. Севнула је муња и ударио гром, а мени као да се нешто просветлило у глави. Одлучила сам да узмем судбину у своје руке. Сачекала сам аутобус, отишла онако мокра у стан да се пресвучем, узела кофер и вратила се у Брчко - рекла је певачица за "Информер".

Подсетимо, транформација Брене је направила хаос на друштвеним мрежама, а певачица први пут у вишедеценијској каријери није плава.

БОНУС ВИДЕО: