Они су започели романсу 2017. године, а Зорица је била у његовој кући и када га је полиција ухапсила, када је бурно реаговала због хапшења.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Пар се први пут појавио заједно на изрицању пресуде


- Нисам сигуран да ли су се званично венчали, али свакако су у заједници. Не одвајају се. Иако по Зорановом изласку на слободу нису желели да их људи срећу и виде заједно, сада више не крију љубав. Појављују се у граду, седе у ресторанима и кафићима, друже се са пријатељима, открио је извор у јуну 2021. године.

Након годину дана од смрти жене упловио у нову везу.

Фото: И. Маринковић

 

Иако су се многи зачудили што је Марјановић само годину дана од смрти жене упловио у нову везу, њима то није сметало. Док је Зоран први пут био у притвору, у ком је провео 10 месеци, постојале су чак и информације да њих двоје планирају да се венчају, како би она могла да га посећује. Међутим, то се није догодило, а након неколико година Зоран ју је заменио са Инди.

Заједничке тетоваже

Зорица и Зоран чак имају и исте тетоваже, она на руци, а он на врату. Та тетоважа, по објашњењу Марјановића, симболизује победу Светог Ђорђа над злом аждајом, што значи победу добра над злом", тврдио је тада упућен извор.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Јеленина двојница

Многима је било посебно интересантно то што је сличност између Зорица и Јелене била потпуно невероватна, те су тако сви коментарисали да је Зорица копија трагично преминуле певачице.

Дивљала у судници, направила хаос

Зорица Митровић "водила је главну реч" у дану када је њен партнер, Зоран Марјановић, осуђен на 40 година робије за убиство супруге и певачице Јелене Марјановић. Она је тада избачена из суднице након изрицања пресуде јер је бурно реаговала.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Питала сам их шта су значили вештаци тужилаштва, то нису вештаци одбране. Вештаци тужилаштва су недвосмилено утврдили да Зоран са овим везе нема. Зоран је витешки реаговао на пресуду. Зоран је невин, како би другачије реаговао. Он ће своју правду истерати, вероватно већ у апелацији - рекла је љутито Зорица испред суднице.

Ипак, Зорица се тек након доласка специјалаца и хапшења Зорана Марјановића, додатно разгоропадила па се прво осмехивала док су га приводили, а онда почела да довикује: "Идемо по правду", "Не улази у вучју јазбину", "Ево ме иза тебе"...

Курир