Зоран и Инди су запажени на приватном базену, где су без скривања размењивали нежности, у једном тренутку јој је Зоран ставио руку на бутину. Потом се огласила Инди како би појаснила њихов однос. 

Певачицина мајка Флорија не подржава везу са Зораном:

- Њена мајка је у шоку. Умало је шлог није стрефио када је чула да су заједно. Никада неће подржати њену везу са Зораном - каже извор близак породици Арадиновић и наставља: 

- Данима је причала са њом, покушавала је да је убеди да раскину, али не вреди. Инди се заљубила и не чује шта јој се говори. Не жели да послуша најближе, и како је рекла, не планира да раскине везу са Зораном - закључује извор за "Блиц". 

У медијимасе помињало да је Инди била разлог свађе Јелене и Зорана: 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Мајка Зорана Марјановића је наводно на саслушању рекла инспекторима да су се Јелена и Зоран посвађали због Инди. Пре те свађе, певачица је била блиска са њима:

- Сваки брачни пар се свађа, то је нормално. Ето, свађали су се, на пример, због Инди. Мој син Зоран је писао текст за ту певачицу, која је била изузетно љубоморна на Јелену. Инди је била лудо заљубљена у Зорана. Јелена и она су се једном посвађале и у студију. Зашто њу не испитате, она сигурно зна ко би могао да науди мојој снаји и због чега - испричала је Зорица тада инспекторима.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: