Zoran i Indi su zapaženi na privatnom bazenu, gde su bez skrivanja razmenjivali nežnosti, u jednom trenutku joj je Zoran stavio ruku na butinu. Potom se oglasila Indi kako bi pojasnila njihov odnos. 

Pevačicina majka Florija ne podržava vezu sa Zoranom:

- NJena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom - kaže izvor blizak porodici Aradinović i nastavlja: 

- Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom - zaključuje izvor za "Blic". 

U medijimase pominjalo da je Indi bila razlog svađe Jelene i Zorana: 

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

Majka Zorana Marjanovića je navodno na saslušanju rekla inspektorima da su se Jelena i Zoran posvađali zbog Indi. Pre te svađe, pevačica je bila bliska sa njima:

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - ispričala je Zorica tada inspektorima.

(Alo)

BONUS VIDEO: