Зоран и Инди су наводно ухваћени како размењују нежности на базену, а сада су се први пут огласили после нагађања да су заједно: 

- Инди после развода није имала ниједног партнера. Веза са Зораном је случајно почела. Заправо, њих двоје су доскоро били пријатељи тачно двадесет година. Везивала их је пословна сарадња и он је сад за њу урадио нове песме. Откако су ушли у студио, не раздвајају се. Нон-стоп су заједно. Не крију се, али и не желе да људима било шта објашњавају. Живе живот и уживају - изјавио је извор за домаће медије.

Инди је дала свој коментар пповодом целе ситуације: 

- Да ли су сарадници на базену или на мору и заједно проводе ове топле дане, не значи да су у вези. Тако да изјаву на ову тему не бих давала док не изађу песме. Онда ћемо лепо о свему да поразговарамо, а сигурна сам да ће вам се допасти оно што будете чули. Разумем да је вама новинарима интересантно да знате нешто више, али мораћете још мало да сачекате - није желела да открије детаље Инди.

 

- Ви знате кроз какав сам пакао прошао због трагедије и животне ситуације у којој сам се нашао, али музика је та која ме је одржала. Инди је врхунски вокал, један од најбољих у нашој земљи. Такође, веома је професионална у свом послу, па самим тим ми је с њом велико задовољство да радим и да направимо велике хитове. Све остало што бисте ви желели да чујете, ја не бих да коментаришем - рекао је Зоран.

Инди и Зоран се познају од 2004. године, а он је творац чувеног хита "Бато бре" који је прославио певачицу. Индира је била предложена за сведока на суђењу Марјановићу. 

- Чула сам, обавештена сам. Затечена сам тим излагањем јер од трагедије нисам имала контакт са Зораном… Заправо имала сам контакт, али не видим своју улогу у том процесу. Не видим какве ја везе имам са целим тим случајем, није ми јасно одакле то. Пословно смо сарађивали, то стоји, јер он је композитор, а ја сам певачица. Направио ми је највећи мега хит "Бато бре" . Да кажемо обележио је моју каријеру на тај начин. Професионално смо комуницирали – поручила је Инди за 24седам.рс тада. 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: