После великог дебија у филму "Ми нисмо анђели 2" глумица је започела снимање серије у којој је играла заједно са Секом Саблић, Николом Симићем, Маријом Каран, Надом Мацанковић, Љиљаном Стјепановић и другим великим именима. Иако се с великом радошћу сећа овог периода снимања серије "Љубав, навика, паника".

Мирка је открила шта у њој при помисли на ову серију буди негативне успомене.

- Сада кад видим сендвиче, одмах ме асоцирају на серију јер су нам их стално доносили током снимања на сету. Смучили су ми се и од тада их више не једем - признала је позната глумица.

Фото: АТА имагес

 

 

Мирка се присетила многих анегдота са снимања сада већ култне серије, а једна од њих је и та да јој је Никола Симић стално певао једну песму. То јој је, каже, ишло на нерве!

- Ако сам нешто у животу мрзела, била је то песма "Мирка" Ђорђа Балашевића. Родитељи су ми је стално певали када сам била мала и задиркивали ме. Због тога је уопште нисам волела. Николи је та песма била баш симпатична и када смо почели да снимамо серију, сваки дан када бих дошла на сет он би почео да певуши рефрен: "Мирка, љубави једина моја ти." Због њега сам је заволела и увек кад је чујем подсети ме на њега - испричала је једном приликом Мирка за Информер.

БОНУС ВИДЕО: