Како прича једна од радница у тржном центру, дечак је пао са стола када се његова мајка, наводно, окренула да нешто извади из торбе.

- Јуче сам била слободна, међутим, моја колегиница која је радила до 18 сати ми је јавила да је дете пало са кревета за пресвлачење. Рекла ми је да је мајка била са дететом и да се оно окренуло у тренутку када је мајка кренула да извади нешто из торбе. То је био буквално тренутак непажње - објашњава запослена у једном локалу у београдском тржном центру.

Она наводи да јој је колегиница пренела да је детету глава скроз била крвава и да се несрећа догодила на првом спрату тржног центра.

- Нама је продавница на другом спрату, видите и сами, нисмо у близини тоалета па нисмо ни могли да видимо и да чујемо чак и да се десило на другом спрату - појашњава нам наша саговорница.

Како каже, нада се да ће беба бити добро.

- Детаљније информације сам прочитала у медијима. Ко зна како је дечаковој мајци, колегиница ми је рекла да је она плакала.

WЦ за бебе закључан

На површини око 80 центиметара налази се лавабо и гумена простирка која са три стране има узвишење, међутим, узвишење нам са стране која се налази ка поду. На поду су плочице.

Радници запослени у локалима који се налазе у близини тоалета на првом спрату тврде да јуче поподне ништа нису чули ни видели.

- Сад први пут чујем то од вас. Нисмо ни знали да се то догодило овде. Мислили смо да је у неком другом тржном центру. Ми и не обраћамо претерано пажњу шта се догађа изван нашег локала јер увек имамо купце - појашњава младић.

Подсетимо, дечак је возилом Хитне помоћи превезен у Ургентни центар где су му констатоване тешке телесне повреде у виду прелома лобање.

Курир